phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spadam/pia1

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Pia är ett klarseende medium och djurkommunikatör.

Pia behöver inte veta något om dig när du ringer. Hon får allt till sig med hjälp av sina guider och mästare. Hon simultantolkar det hon hör samtidigt som hon berättar vad hon ser och känner. Hennes intuition är dessutom mycket stark och hon läser av energier. Pia kommunicerar med dina husdjur, men hon vill bara i undantagsfall leta efter försvunna djur. Hon letar inte efter försvunna saker. Om du vill veta om någon anhörig på andra sidan så tar hon kontakt och förmedlar budskapen.

I sitt vardagsrum har hon tänt rökelse och ljus när du ringer, och hon har mediterat för ett inre lugn.

Spådam Pia är en positiv kvinna som älskar nya äventyr. Hon är framåt och kärleksfull och hennes största intressen är att hjälpa människor, frigörande dans och healing. Hennes healingenergi förmedlas under samtalet om du vill. Kärleken är hennes specialområde, då hon är intresserad av människor och vill hjälpa dem framåt i sina relationer. Hon spår inte i sjukdom och död. Pia samtalar på svenska.

Rekommendation:
Pia är en fantastisk människa. Jag fick genast goda vibbar när jag pratade med henne. Hon är glad och vänlig och det märks att hon älskar människor. Hon är dessutom pricksäker på detaljer och det bekräftar hennes skicklighet. Jag kände av hennes healingenergi och samtalet med Pia var till 100% en positiv upplevelse.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.