phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Rebecca - Direktkod 170

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Rebecca hjälper dig att själv välja väg.

Spådam Rebecca utgår alltid från nuet när hon tittar på din situation, och hon tycker det är lättare att spå desto mindre hon vet om dig. Hon får inom kort certifieringen Dejting och Relationscoach och hennes specialitet är kärleksfrågor inom alla former av relationer.

Målet med Rebeccas arbete är att få dig att känna dig upplyft och ge dig styrka. Hon är utbildad Reiki Master, och distanshealing är något som du får automatiskt under samtalets gång. Önskar du healing till särskilda situationer eller om något i ditt förflutna behöver läkas, så hjälper hon gärna till.

Det är Rebeccas starka intuition som är grunden i hennes arbete och hon kanaliserar budskapen med hjälp av änglar, guider, feer och anhöriga. Hon har gått flera kurser för kända medium och har även hög utbildning inom områden som psykologi. Kärleksmissbruk och medberoende är hon är väl insatt i, samt drogmissbruk, sorg och depressioner.

Till Rebeccas intressen hör Feminin Gudinnekraft, Attraktionslagen och Zenbuddhism, och inom dessa områden har hon lärt sig mycket som kan hjälpa dig att förstå din livsplan bättre.

Rekommendation:
Det jag inte hade väntat mig när jag ringde Rebecca var hennes pricksäkerhet i att beskriva personer. Dels kunde hon beskriva mig på pricken, vad det gäller personlighet och känslor, men hon såg även mina starkaste aurafärger, som jag själv vet att jag har. Hon kunde även ta en titt på min relation och se hans känsloläge, och det stämde också bra på hur han agerar. Hon kunde beskriva ett scenario som kommer sedan, där han och jag är inblandade. Spännande, väntar redan på nästa kapitel i boken om mig!
Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.