phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Ronja - Direktkod 309

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Ronja känner in människors energier.

Spådam Ronja sitter gärna och arbetar i mysig hemmamiljö och ofta på balkongen under sommartid. Det spelar ingen roll var hon är, för hon fångar snabbt upp energier och kan förmedla dem till dig. Innan ett arbetspass sitter hon gärna vid tända ljus och har rökelse kring sig. Hon lyssnar på musik och slappnar av under en kort meditation.

Ronja är en intuitiv coach som känner in människors energier. Genom sin bakgrund, med resor och möten med många olika människor och kulturer, har hon utvecklat en stark intuition och känsla för människors sinnestillstånd, var de just nu befinner sig i sin egen utveckling och om eller vad de behöver just nu för att ta sig vidare.

Hon är beläst inom områden som psykologi, personlig utveckling, healing och holistisk hälsa, vilket hjälper henne i arbetet som medial coach.

Spådam Ronja är en empatisk, högkänslig person som fokuserar på att vara neutral och objektiv när hon vägleder. Hon försöker därmed koppla bort det logiska tänkandet och sina egna känslor. Ronja har gått kurser i energihantering och olika former av healing, men den största utbildningen har hon fått genom sitt eget andliga sökande och stora kunskapstörst om livet, döden, människor och relationer, som hon haft med sig så länge hon kan komma ihåg.

Ronja arbetar bl.a. med hjälp och stöd av Doreen Virtues Änglatarot kortlekar. Hennes specialitet är att hjälpa till vid känslomässiga bekymmer, personliga trauman, vilsenhet och vägskäl i livet.

Ronja är en intuitiv coach och hon söker inte upp anhöriga på andra sidan, hon letar inte efter djur och saker och hon pratar inte om sjukdom eller död. Däremot förmedlar hon budskap från andra sidan om de dyker upp spontant.

Rekommendation:
Ronja kände väldigt snabbt in vem jag är som person. Hon fick en fullträff när det gäller min personliga karaktär. Hon är även synsk och kunde beskriva min omgivning på ett bra sätt. När hon la upp Änglatarotkorten så kunde hon spå mig i både kärlek, karriär och boendesituation.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.