phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spadam/ronja2

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår spådam Ronja använder sig av färg och form för att spå dig.

Ronja sitter vid tända ljus med kristaller utlagda i sitt lilla hus i skogen och spår dig med hjälp av färger och former. Hon har alltid sina färgpennor redo att tolka budskapen och förmedla dem till dig. Hon har även sina guider med sig.

Spådam Ronja är ett allvetande medium, hon direktkanaliserar, ser energier, hör sånger, känner dofter och använder alla sinnen. Hennes intuition talar alltid om för henne vilka verktyg hon ska använda sig av, om det behövs. Innan du ringer har hon mediterat och kommit i rätt sinnesstämning. Ibland använder hon några av alla sina tarotkort, men oftast vet hon direkt ändå vad som ska sägas. Om du önskar kan hon även använda pendel. Ronja är en stark healer och ofta sänds healing automatiskt till den som behöver. Ronja har en lång bakgrund som danspedagog och är aktiv inom yoga och fridans, hon kan därför få till sig rörelser som kan vara bra för din kropp och hälsa.

Spådam Ronja är djurkommunikatör och hör vad djuren säger, och hon hittar även bortsprungna djur. Hon letar dock inte efter försvunna saker. Hon spår inte i sjukdom och död. För henne är andevärlden helt öppen och hon förmedlar gärna de kontakter hon får från andra sidan.

Hennes arbetsspråk är svenska men hon kan även flytande engelska och tar gärna samtal från Norge.

Rekommendation:
Ronja imponerar med sitt lugn och sin saklighet. Hon är mycket exakt i sina budskap och det finns ingen tvekan om, att hon har en stark medial förmåga, där både levande och bortgångna människor kommer till tals. Hon vet vad som hände förr, var som finns runt mig nu och så ser hon framtiden. Mycket positivt!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.