phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Rose - Direktkod 344

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Rose är ett välkänt medium.

Rose har lång erfarenhet av spålinjer både i Sverige och Norge. Hon är klart seende och klart hörande. Hon får in budskapen som bilder och samtal. Rose är inte beroende av redskap, men har sin tarotlek som stöd för att förmedla budskapen. Hon kan få andekontakt med dina nära och kära på andra sidan, om de kommer spontant, samt att hon kan kontakta dina guider. Om dina andevänner har viktiga saker att säga, lämnar hon klara besked. Rose behöver inte mycket ritualer för att börja spå, men hon vill ha lugn och ro runt sig. Rose har många utbildningar inom mediumskap och healing, men främst är det en medfödd gåva som hon började praktisera i tonåren. Hon ser aurafärger och är en healer, så om du vill ha healing under samtalet kan hon bistå med det. Hon kan mycket om vit häxkonst, örter och växter.

Spådam Rose är synsk, men hon vill inte gärna leta efter borttappade saker eller bortsprungna djur. Hon spår inte heller i sjukdom och död. Rose tar mycket gärna mailfrågor. Hennes arbetsspråk är svenska, norska och engelska.

Rekommendation: Det är så intressant att prata med Rose, för hon är så tydlig och rak, och man får svar på sina frågor. Hon är ju också erfaren och är empatisk och mycket trevlig att prata med.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.