phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Rose - Direktkod 215

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Rose är en kreativ inspiratör och rådgivare.

Rose har varit medial sedan tidig barndom och har utvecklat sin förmåga genom svåra upplevelser i livet. Spådam Rose är en coach och utbildad samtalsterapeut, som ägnar sin yrkesväg åt vägledande samtal med människor i utsatta situationer.

När Spådam Rose arbetar behöver hon ingen särskild plats att sitta på, bara det är ostört och fritt från elektronik så går det bra. Innan sitt arbetspass så sitter hon i meditation. Hon har tagit fram sitt block och färgpennor. Under samtalet ritar hon på sitt block och får fram bilder och symboler som hon sedan tolkar som ett budskap till dig. Rose gör snabba readings, i och med att hon skannar av hela dig, och allt du har runt dig på ett ögonblick. Hon ser, hör och känner och hon vet exakt vilket budskap du ska ha. Den starka intuitionen har hon haft med sig genom livet.

Rose använder blommornas och djurens språk, och har även en tarotlek som hon använder när det behövs. Ibland får hon budskapen genom att hon hör musik. Hon tar anhörigkontakt och förmedlar även andra från andevärlden som dyker upp. Inga samtal är för svåra, för Rose arbetar med utanförskap, utsatthet och övergrepp i sitt dagliga arbete. Hon vägleder helst från här och nu och hjälper dig att se var du står och vart du ska.

Rose spår inte i sjukdom och död, och hon letar inte efter försvunna saker eller djur.

Hon talar svenska och engelska.

Rekommendation:
Rose är mycket snabb och träffsäker. Det går inte att tvivla på hennes starka mediala förmåga. Ingenting går att dölja, utan ljus och sanning är det hon ser. Hon har en stark healingförmåga som jag kände av genom hela samtalet. Jag lovar, att om du ringer till Rose kommer du inte att bli besviken!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.