phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Saga - Direktkod 338

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Saga använder buddistiska spåkort.

Saga är ett mycket erfaret medium som arbetat länge på olika spålinjer. Hon är en spådam som ”bara vet”. Hon är synsk på så sätt att hon ser olika miljöer, kan beskriva personer och hon hittar saker. Saga är direktkanaliserande och tar även anhörigkontakt, om de kommer spontant från andevärlden. Om du tycker om att få healing från olika kristaller så är det en av Sagas starka sidor. Healing pågår under samtalet.

Spådam Saga har medialiteten i släkten i flera generationer. Hon är kunnig i örter och är intresserad av örtmedicin från vikingatiden. När du ringer till Saga får du mycket information på kort tid, genom sin starka intuition, sin ljusa rena öppna kanal, runor och tarotkort. Saga spår inte i sjukdom och död. Hon är djurkommunikatör och kan särskilt mycket om katter. Naturen är hennes inspiration och energi, och hon sitter så hon ser en stor sten och naturen utanför fönstret.

Hennes arbetsspråk är svenska och engelska, men hon kan även danska, norska och tyska.

Rekommendation: Det märks att Saga har stor livserfarenhet och att hon är duktig att spå. Budskapen kommer snabbt och säkert, och man känner hennes empati. Hon hjälpte mig med en relationsfråga som fick mig att se nya perspektiv.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.