phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spadam/saga2

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår spådam Saga är en medial medmänniska.

Saga är en människokännare som har arbetat med vuxenpedagogik. Hon är också specialist på hundar och har en själslig kontakt med djur över huvud taget. Saga behöver inga speciella ritualer för att börja arbeta medialt, utan hon har det med sig i vardagen. Hon gillar att lyssna på lite musik, för att landa i sig själv, innan hon sätter sig i köket för att svara på ditt samtal.

Spådam Saga får sina budskap i flashbilder och genom andekontakter. Hon är även inkännande och tar in budskap genom sin egen kropp. Ibland tar hon fram sin tarotkortlek som förstärkning. Saga känner att det nu är dags att dela med sig av sin kunskap, eftersom hon varit medial sedan barnsben.

Eftersom Saga älskar att skriva så tar hon också gärna mailfrågor. Hon hittar borttappade saker. Hennes arbetsspråk är svenska och hon tar även norska samtal. Hon spår inte i sjukdom och död.

Rekommendation:
Saga är en noggrann och säker i sina budskap. Hon är lätt att prata med och man får ordentliga svar på sina frågor. Jag kände att Saga är en kvinna att lita på, för hon tar sitt arbete seriöst och lämnar budskap som har säkra bevis från andra sidan.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.