phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Sandra - Direktkod 266

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Sandra använder alla sinnen.

Spådam Sandra har väglett människor i mer än 30 år, och hon ser, känner och vet vad som ska förmedlas. Mycket kommer till henne via inre bilder. Hon använder många olika tarotlekar, och runkortleken, och hon känner med sin intuition vilken kortlek som ska användas för stunden.

I Sandras ateljé står det tända ljus och det ligger kristaller i fönstret. Tarotlekarna ligger framför henne på bordet och även pendeln som hon använder flitigt. Spdåam Sandra är en kvinna som inger förtroende och många människor har sökt sig till henne för att få goda råd, genom åren. Hon är lugn och balanserad och förmedlar med säkerhet och trygghet. Ett av hennes stora intressen är Attraktionslagen, som hon själv följer för att få det bästa i livet. Hennes arbetsspråk är svenska och hon pratar även flytande engelska. Hon spår inte i sjukdom och död och letar inte efter djur och saker.

Rekommendation:
Sandra är mycket behaglig att prata med. Hennes lugn och värme är helande i sig. Det märks att hon har ett gott hjärta och humor. Jag fick svar om kärleken, som jag kunde relatera till och som ger mig hopp och glädje!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.