phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Sarah - Direktkod 124

Spådam Sara

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

När du ringer till Sarah får du prata med en sierska som är kunnig inom hälsa, naturmedicin och örter!

Sarah har spått i kort i ca 30 års tid och har ärvt den mediala gåvan från sin mormor som har samiskt påbrå. För Sarah är det viktigt att varje människa hon spår känner att de är i centrum, och att dennes behov sätts främst. När Sarah ger vägledning använder hon tarotkorten som ett verktyg till sin intuition.

När du ringer till Sarah är det du som bestämmer om du vill ha ett kort eller ett långt samtal, av Sara kan du få antingen en enkel stjärna eller en mer omfattande läggning som exempelvis keltiska korset.

Antingen kan Sarah titta på ett mer specifikt problem om det är något särskilt som kunden vill veta, eller också kan hon lägga en mer allmän läggning och se vad som kommer upp. Hon har även kunskaper i astrologi som hon använder för att ge ytterligare en dimension till de kort hon lägger.

Sarah är även mycket kunnig inom områdena hälsa, naturmedicin och örter, och hur man kan förbättra sin egen hälsa genom maten. Dock poängterar hon att det alltid är viktigt att vända sig till sin läkare om man har medicinska problem.

Sarah tänker att varje människa kan forma sitt eget öde och att vi genom positiva tankar och känslor kan vi skapa det liv som vi vill uppnå! Detta kan vi göra genom att vi lär oss att lyssna inåt, och lita på de svar som vi får.

Sarah kan hjälpa andra människor att hela sitt eget liv och frigöra sina inre resurser genom att lösa sina problem eller relationer eller negativa tankemönster eller rädslor!

Sarah kan se det som är på gång att hända just nu i en människas liv och kan tala om vad det finns för förutsättningar just nu. Hon arbetar med livets alla frågeställningar och strävar alltid efter att ge tröst, hopp och mänsklig värme till alla hon pratar med!

Rekommendationer:

Allt Sarah sa stämde faktiskt, det är precis rätt! Hon fick fram precis det som hänt och det som är på gång i korten. Kände mig jättenöjd efteråt, Sara gav mig även verktyg som hjälpte mig tänka mer positivt, bl.a genom positiva affirmationer.

Vill du prata med Sarah? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.