phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Siri - Direktkod 118

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Siri ger dig snabba och träffsäkra svar på alla dina frågor.

Siri är en erfaren Spådam som hjälper till med stora och små bekymmer. Hon får ofta höra att hon är väldigt träffsäker, eftersom hon är ett medium som ”bara vet”.

Siri är en naturbegåvning som kan ge dig healing på distans om du så önskar. Hon ger även trumhealing för att lösa blockeringar och spänningar i din kropp. På bara några minuter känner du att du får kontakt med din egen energi. Om du vill ha kontakt med nära och kära i andevärlden så gör Siri sitt bästa för att hjälpa dig. Hon kan beskriva personen och känna in kroppsspråk, klädstil m.m. De budskap som kommer är ofta någon enstaka detalj som du känner igen, samt att budskap från dina kära kommer genom ledtrådar i korten. Under samtalets gång behöver de anhöriga lite tid på sig att visa vad de vill och därför påbörjas inte en sökning under ett kort samtal på fem minuter.

Siri arbetar med en egen symbolkortlek som enbart hon använder. Det är en kortlek som består av 172 kort med naturbilder och ordspråk. Medan du ringer och presenterar dig kuperar Siri kortleken och får in dina energier direkt i korten.

Korten bildar sen ett pussel och ett mönster, som styrs av universum och Siris hjälpare, och visar de budskap som just du behöver höra.

Siri är rak, öppen och ärlig och säger precis vad hon ser och uppfattar, och strävar alltid efter att förmedla de budskap hon får till sig på ett positivt sätt. Siri är problemlösare och löser gärna problem tillsammans med den person som ringer, med stöd i korten. Hon har också stor humor, skrattar mycket och brukar få personer hon pratar med att le, vilket är väldigt positivt när man är en healer! När man pratar med Siri går hon alltid rakt på problemet och kommer snabbt till en lösning, vilket brukar vara väldigt uppskattat. Hon behöver oftast inte sitta och fundera och tänka utan när Siri har intuitionen påkopplad kommer informationen till henne ganska snabbt.

Siri är en naturmänniska som har god kontakt med hästar, katter och hundar. Hon är duktig på uppfostringsproblem och beteendeproblem hos djur. Siri kan hjälpa dig att se och beskriva den miljö som ditt djur befinner sig i om djuret sprungit bort. Hon är duktig på att hitta ledtrådar till var borttappade saker kan finnas, och kan beskriva miljön där den borttappade saken finns. Siri är väldigt allmänbildad och kan mycket om många områden, exempelvis affärer, eget företagande, barnuppfostran, skola och utbildning. Hon är extra duktig på relationsproblem och relationer som kört ihop sig.

Siri tycker att det är oetiskt att prata om döden och hänvisar alltid till sjukvården vid frågor som rör sjukdomar.

Siri tar emot samtal på svenska, norska, engelska och tyska.

Rekommendationer.
Åh vad det var skönt att prata med Siri! Jag fick svar jättesnabbt på min fråga och kände att allt klarnade. Det var precis som att min energi var förändrad när jag pratat med Siri, jag kände mig lugnare, gladare, tryggare. Dessutom fick hon mig att skratta!

Siris blogginlägg

##RSS=https://blog.spadam.se/feeds/posts/default/-/[Sp%C3%A5dam%20Siri]?alt=rss

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.