phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Siw - Direktkod 336

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Siw är ett kanaliserande medium.

Siw är klart hörande och klart seende. Hon har även förmågan att bara veta svaret på din fråga, och till sin hjälp har hon Ärkeänglar och sitt team av änglar och guider. Hon jobbar i en hög och ljus energi och ser även ljusfenomen och färger i din aura. Dina energier är tydliga för henne och om du önskar, så balanserar och renar hon din aura och ger healing via änglarna under samtalet. Hennes specialitet är relationer, kärlek och kontakten med andevärlden, så hon kan ta kontakt med dina nära och kära på andra sidan. Vid sin arbetsplats har hon sina tarotkort, änglakort, orakelkort och sin kristallkula.

Spådam Siw har en lång gedigen erfarenhet av arbete på spålinjer och har många nöjda kunder. Om du söker kontakt med avlidna djur kan hon hjälpa dig. Hon hittar även djur som sprungit bort. Har du tappat bort saker så kan hon hjälpa dig. Hon spår inte i sjukdom och död. Hennes arbetsspråk är svenska och engelska.

Rekommendation: Spådam Siw ger ett mycket säkert intryck. Hon hjälpte mig i frågor om kärlek, ekonomi och karriär.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.