phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Sofia - Direktkod 175

Spådam Sofia

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Vår spådam Sofia är kunnig inom många områden och är rak och säker i sina budskap!

Sofia är en kvinna som är mycket kunnig inom många olika områden. Hennes främsta intresse är att lära sig mera om människor, genom att studera psykologi, parapsykologi och allt det okända. Hon älskar att jobba med andlig vägledning och tror, att när man är andlig som person blir det lättare att fatta beslut och förstå sin omgivning, oavsett de motgångar man får stå ut med i livet. Mindfulness är det som ligger henne närmast hjärtat och är det hon hela tiden vill lära sig mera om. Hon har utbildning i psykologi på högskolenivå, med inriktning samtalsterapi och personlig utveckling. Hon satsar på att jobba som livscoach och samtals-terapeut både inom det esoteriska samt inom psykologin i framtiden.

Spådam Sofia är medial sedan barndomen och hennes förmåga går tillbaka i många generationer. Hennes specialitet är relationer av alla slag, men även allt om resor, studier, flytt, graviditet, barn och arbete. Hon är intuitiv och får tydliga ärliga svar, som hon förmedlar på ett ödmjukt sätt till dig som ringer. Hon tycker det är viktigt att vara motiverande och inspirerande för dig. För att komma igång, men även för att bekräfta de budskap hon får, använder hon tarotkort, änglakort och spelkort. Hon arbetar även med Madame Lenormand-korten (ungerska/romanska konstnärliga kort), som ar väldigt exakta orakelkort, men hon arbetar helst med tarot som lämnar med utrymme för intuitionen.

Astrologi och numerologi är också en del av hennes kunskaper. Hon intresserar sig speciellt för Vedisk astrologi och drömtydning som hon erbjuder via spådom på mail. Hon jobbar även med våra 7 chakran, 7 viktigaste ärkeänglar samt energiritualer för healing och välbefinnande.

Spådam Sofia är klart hörande, klart seende och inkännande. Hennes absolut starkaste egenskap är att hon har förmågan att sia i tid, något som är ganska svårt och ovanligt i det andliga, som ligger utanför tid och rum. Då använder hon sig av tarot eller lenormand samt sina andliga vägledare och guider för att sia i dagar, veckor, månader eller år då något särskilt kommer att ske utifrån dagens utgångspunkt. Kom ihåg att tiden rör på sig, precis som känslor samt tankar gör. Den fria viljans kraft kan ändra på datum, månad samt år för när något kan tänkas ske. Hon styr inte över andra eller tredje parter eller andras åsikter eller handlingar. Det som är menat att ske, sker i sinom tid.

Sofia har telepatisk förmåga, vilket innebär att hon inte behöver veta din bakgrund och dina framtidsplaner. Sofia har även profetiska drömmar som hon skriver ner och kan förmedla vid ett senare tillfälle. Förutsägelserna kan gälla upp till tolv månader. Om andevärlden vill påkalla hennes uppmärksamhet så tar hon emot budskap till dig, men hon söker inte aktivt upp anhöriga. Hon spår inte heller i sjukdom och död, rättsliga eller medicinska åtgärder och hon letar heller inte efter försvunna föremål, djur eller människor.

Sofia är mycket språkkunnig och tar emot samtal på svenska, norska, engelska och persiska.

Hjärtligt välkomna att titta in. Namaste.

Rekommendation:
Jag ringde Sofia för att få veta mer om min relation. Det var överraskande vilka tydliga budskap jag fick! Bara att bocka av för alla rätt! Det märks att hon till fullo litar på sin starka intuition, och hon är mycket säker som Spådam.

Vill du prata med Sofia? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.