phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Sofie - Direktkod 236

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Sofie är ett kanaliserande medium.

När du ringer till Sofie sitter hon i sin skinnfåtölj i vardagsrummet och har stängt om sig för att bara fokusera på dig som ringer. Hon har före sitt arbetspass samlat sig i kraften och mediterat. Sofie arbetar helt utan hjälpmedel då hon är klart hörande och inkännande. Hon har mycket stark intuition och läser energier.

Vår spådam Sofie är utbildad av kända medium och sina förmågor har hon alltid haft, och det har varit hennes kall och en naturlig del av hennes liv att hjälpa människor. Hon har stor erfarenhet av att hjälpa människor via telefon. Hennes yrkesliv har bestått av att arbeta med människor i kris och svårigheter. Om du vill så kan Sofie använda automatisk skrift i samtalet, hon skickar även healing på distans. Sofie spår inte i sjukdom och död och hon vill inte leta efter försvunna djur eller saker.

Hennes arbetsspråk är svenska och engelska.

Rekommendation:
Sofie är ett synskt medium som ger mycket information på kort tid. Hon kunde fånga upp mycket av det jag har runt mig och kunde förutspå både min karriär och mitt kärleksliv. Det hon sa var trovärdigt och kan mycket väl stämma med vad jag har tänkt mig!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.