phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Solveig - Direktkod 251

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Solveig har ett genuint intresse av människor.

Spådam Solveig har spått människor i över 20 år och hon fokuserar på dig som ringer och hjälper dig på bästa sätt. Hon har ett naturligt förhållningssätt till andevärlden, och får in budskapen genom känsla. Hon vet direkt vad som kan hjälpa dig. Hennes största kunskapsområden är människokännedom, andra kulturer och ungdomar. Hon vill ha ditt namn, och när hon hör din röst, känner hon av dig och så får hon snabbt budskapen du ska ha. Hon kan använda orakelkort och änglakort, och tarotkorten tolkar hon på sitt eget sätt.

Spådam Solveig behöver inga ritualer eller betänketid utan hon får in budskapen direkt. Hon har en stark känsla för andekontakt, så vill du träffa dina anhöriga så får hon in dem som en stark närvaro.

Tillsammans med sin starka intuition så blir det ganska enkelt för Solveig att spå dig på ett bra sätt. Hon spår inte i sjukdom och död, och hon letar inte efter saker eller djur.

Hennes arbetsspråk är svenska och engelska, samt norska och danska.

Rekommendation:
Spådam Solveig är en erfaren kvinna som har en speciell samtalsteknik. Hon kände av mig ganska exakt och hon såg även min Ärkeängel som går bredvid mig. Hon kunde spå mig i mitt yrke och i kärleken. Hon förklarade för mig, varför min personlighet leder till olika resultat i livet.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.