phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Susan - Direktkod 263

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår spådam Susan kan mycket om stjärntecken.

Spådam Susan har arbetat med människor under lång tid och hon brinner för att hjälpa. Hon har hjälpt till att få många människor att må bra genom åren. Hon är en Reikihealer och hon skickar gärna healing på distans under samtalet.

Medialiteten är med sedan tidig ålder och hon har även mycket stark intuition. När hon arbetar känner hon in dina energier genom rösten. Hon är starkt inkännande och får in känslor, sinnesstämning och tankar. Genom tarotkorten får hon veta vad du behöver ha hjälp med.

Astrologi och stjärntecken är Susans största intresse, så frågor om det är mycket välkomna. Dina frågor om ditt stjärntecken kan hon även svara på via mail.

Spådam Susan får in dina anhöriga från andevärlden om de visar sig spontant. Susan spår inte i sjukdom och död och ej heller graviditet. Hon letar inte efter saker, eller djur som kommit bort.

Hennes arbetsspråk är svenska, men hon tar även gärna samtal på norska.

Rekommendation:
Jag märkte direkt att Susan är duktig på att fånga energier. Hon kände in mig som person väldigt tydligt, och det är bra för då kunde hon också hjälpa mig på bästa sätt. Vi pratade mycket om kärlek, jobb och min ekonomi. Hon är ärlig och säger som det är och det tycker jag är bra!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.