phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...



Laddar...

Spådam Susanne - Direktkod 234

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Susanne får i första hand budskapen genom guider och sin intuition.

Susanne har sin lilla hörna på övervåningen där hon får sitta ifred och arbeta. Hennes bord är fullt av ljus och kristaller och innan du ringer så har hon mediterat och tagit kontakt med sitt team av guider och änglar och sin främste budbärare ärkeängeln Mikael som hon har konstant kontakt med. Till sin hjälp har hon även tarotkort, änglakort och pendel som visar svar på ja- och nej-frågor, eller svar på pendelkarta.

Spådam Susanne har mycket stark medial förmåga och stark intuition. Hon lämnar kanaliserade svar och budskap. Hon tar kontakt med andevännerna om de kommer spontant, och hon använder alla sina sinnen, känsel, syn och hörsel. Hon förmedlar budskapen med kärlek och omtanke om individen och är försiktig med vad hon säger, för att ingen ska ta illa vid sig. Hon kan utföra distanshealing och även göra energireningar.

Susanne är en positiv och lugn naturmänniska, och särskilt djuren ligger henne varmt om hjärtat. Hon är djurkommunikatör och får till sig budskap från djuren till ägaren. Hon kan även kommunicera med djur på andra sidan eller hjälpa dem över till andra sidan när deras tid är inne.  Susanne spår inte i dräktighet på djur. Hennes specialitet är att tolka djur från foton, som hon gärna skriver och berättar om, därför uppskattas mailfrågor om djur, där fotot förmedlas genom kundtjänst.

Susanne spår inte i graviditet, sjukdom och död och hon vill inte leta efter försvunna saker. Rekommendation:
Denna spådam är mycket träffsäker och hon fick min fulla uppmärksamhet när hon fick in en detalj som ingen har nämnt förut, hon såg nämligen min kärlek till havet, klippor och båtar. Då kände jag även att mina nära och kära var med mig och hon tog in det klockrent!



Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.