phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Suss - Direktkod 209

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår Spådam Suss har flera förmågor.

När du ringer till Suss sitter hon i sitt eget rum där hon har laddat med energi och tänt sina ljus för att få frid för ögat och själen. Hon mediterar innan ett arbetspass och sedan kopplar hon upp sig och bjuder in sitt team från andevärlden samtidigt som hon jordar sig för att få balans. Hon får in sina budskap från ljuset och ingen annanstans. Suss kanaliserar budskap, även om hon inte alltid vet var de kommer ifrån, och hon ser och hör. När du önskar kontakt med dina anhöriga känner hon in om det finns någon där och förmedlar de budskap som kommer spontant. Genom sin healing, som alltid är påkopplad, så känner hon av smärtor och obalanser hos dig.

Suss är en Angel Cards Reader certifierad av Doreen Virtue, och har även gått kurser för andra kända medium.

Spådam Suss är en glad tjej som trivs i sitt eget sällskap, men är även social och har alltid ett gott råd till sina vänner. Hon är alltid serviceminded och hennes yrkesbana handlar om kundkontakter och att lyssna på människor i kris. Suss spår inte i sjukdom och död och hon letar inte efter försvunna saker eller djur. Hon spår inte i tid, då hon tycker det begränsar ditt livs flöde för dig. Suss tar gärna samtal och spår med säkerhet på engelska.

Rekommendation:
Suss är en tjej med fart och fläkt och hon kan mycket om olika saker. Vi pratade länge om olika omräden, som kärleken, jobbet och min karriär. Jag upplever Suss som äkta och trovärdig!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.