phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Synnöve - Direktkod 199

Spådam Synnöve

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Vår Spådam Synnöve är en coach i stresshantering och mental träning.

Synnöve har i sitt långa yrkesliv arbetat som beteendevetare och coach i stresshantering och livsåskådningsfrågor. Hon har stor erfarenhet av sorgbearbetning och mental träning. Ett av hennes specialistområden är 12-stegsprogrammet. Ett annat område är att finna modeller för tacksamhet, vilket kan vara lösningen på många problem.

När hon nu arbetar som Spådam, så sitter hon avslappnat vid sitt skrivbord och svarar på dina frågor. Hon vill gärna ha en dialog med dig och inga frågor är för svåra för henne. Helt automatiskt läser hon in dina energier och får information. Hon har hjälp av Universum och får svaren direkt till sig i kanaliserade budskap. Som redskap har hon Änglaorakelkort, olika tarotkort och pendel. Hon ber dina och sina guider om hjälp och beskydd och stillar sig en stund innan samtalet. Synnöve vill gärna veta ditt namn, och tar en minut för att samla informationen innan hon börjar berätta. Synnöve är en mogen, erfaren kvinna som vägleder dig lugnt och sakligt. Hon är en kvinna som besitter stor empati och människokärlek och hon arbetar alltid i ljuset. Hon tar gärna långa djupa samtal för då arbetar hon bäst. Om dina anhöriga från andra sidan kommer med dig, kan hon förmedla deras budskap, men hon söker inte själv upp dem.

Ett annat område som Synnöve är duktig på är drömtydning. Hon är inläst på ämnet och hon har även sina böcker att slå upp i. Att spå i sjukdom och död är helt främmande för henne, och hon letar inte efter försvunna saker och djur.

Synnöve talar svenska och engelska och förstår norska och danska.

Rekommendation:
Jag upplevde Synnöve som en mycket varm och vänlig kvinna som är mycket säker i sina budskap och sin rådgivning. Hennes information kom snabbt och det fanns ingen tvekan om att hon fick in de rätta energierna för att kunna vägleda mig. Jag kan bara beskriva samtalet som kärleksfullt och spännande, för jag fick veta så mycket intressant om mig själv och min framtid!

Vill du prata med Synnöve? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.