phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Mona - Direktkod 122

Spådam Mona

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

När du ringer till Mona så får du prata med en spådam som vill hjälpa dig öppna upp dörren till det andliga sökandet!

Mona är en mycket eftertraktad spådam, omskriven i media, som har haft hela världen som sin arbetsplats. Hon är utbildad regressionsterapeut samt har kunskap om reiki-healing och har gått kurser för det kända mediumet Iris Hall. Hon har även hållit egna kurser i tarot.

Mona arbetar med att vägleda människor här och nu i det vardagliga jordiska livet, och får ofta höra att hon är jordnära och rakt på sak. Mona säger själv att hennes uppdrag som medium är att hjälpa människor och inte stjälpa, och att öppna upp dörren till människors andliga sökande.
Mona menar att ingenting är övernaturligt egentligen, utan att vi alla har tillgång till vår intuition på olika nivåer. En del är födda med stark kontakt med den egna intuitionen redan från början, andra får kontakt med sin intuition efter en svår händelse, och andra blir intuitiva och mediala först i nästa liv.

Som spådam arbetar Mona med tre olika sorters medialitet, vilket gör henne speciell. En del människor kan känna in via känslor, andra ser bilder, och andra kanske använder sig av kort. Mona jobbar på alla dessa tre plan. Hon använder sig själv som främsta verktyg, och ser bilder och symboler samt plockar upp information via känslor.

Mona lägger stjärnor både med vanliga kort och med tarotkort. Hon använder sig även av kristallkula, pendel och kanalisering. Ibland kommer andevärlden in men det är bara ett plus i kanten och inte något som Mona själv styr över!

Mona kan även använda kristallkulan när hon arbetar på linjen, och när man ringer till Mona kan kunden välja vilket verktyg som de vill att Mona ska välja. I kristallkulan kan hon se t.ex en bokstav eller en bild som hon sedan tolkar. Mona har har utöver detta kunskap om schaman-trumman och kan använda salvia för rening vid behov.

Mona tar emot alla livets frågeställningar, och levererar raka svar. Hon vill dock inte besvara frågor som rör sjukdom eller död.

Rekommendation:

Mona är alltid otroligt träffsäker och rakt på sak! Hon har ett särskilt sätt att jobba på som verkligen inger ett lugn. Efter varje samtal med Mona är det som att jag svävar på små moln, jag känner mig glad och lättad! Jag har provat så många spådamer men det finns ingen som du Mona, jag återkommer alltid till dig.

Vill du prata med Mona? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.