phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Teszy - Direktkod 171

Spådam Teszy

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam Teszy är i kontakt med andevärlden hela tiden.

När du ringer till Teszy sitter hon i sitt rum med ljus och rökelse tända. Hon har mediterat för att komma in i lugnet som behövs för att vägleda dig på ett bra sätt. Ofta har hon fått stödord om ditt samtal redan på förhand och har skrivit upp dem. Som stöd har hon tarotkort och änglakort, men hennes huvudsakliga källa till budskapen får hon genom sina länkar till sina och dina guider. Under samtalet antecknar hon vad som kommer till henne.

Hon kan spå i dåtid, nutid och framtid och hon har hela tiden kontakt med andevärlden. Hon får budskapen som är viktiga just för dig. Genom att vara medial sedan barnsben och själv haft svåra livsupplevelser, så har hon stor förståelse för dina problem och empati för människor i kris. Hon har även arbetat med krishantering och ingenting är främmande för henne.

Spådam Teszy går i lära hos ett känt medium och kommer att få sitt certifikat inom kort. Teszy kan ta kontakt med dina anhöriga på andra sidan, hon hittar borttappade saker och djur.

Rekommendationer:
När jag ringde till Teszy ville jag ha en jämförelse mellan två personer. Jag ville veta syftet med att dessa kommit in i mitt liv. Hon kunde beskriva båda två på ett exakt sätt och hon kunde även ge detaljer som bevisade att hon såg rätt personer. Jag fick en bra förklaring som är mycket trovärdig och jag är övertygad om att hon har rätt!

Vill du prata med Teszy? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.