phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Therese - Direktkod 228

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Therese har en tydlig kommunikation med andevärlden.

Therese är en jordnära, lugn och positiv kvinna som bor på landet. När du ringer sitter hon på sitt kontor. Hon behöver inga särskilda saker för att komma i rätt stämning för hon har ständig kommunikation med Universum.

När du ringer till Spådam Therese så har hon bett till Ärkeängeln Mikael för beskydd och för att få hjälp med klarare budskap. Therese har alltid varit starkt medial och hon ser andevärlden tydligt i bilder. Hon har förmågan att se andevännens utseende och minspel, som om personen står framför henne. Ett ständigt brus av samtal från andra sidan har ibland fått henne att stänga av, eftersom hon har svårt att skilja vad som är här och nu, och vad som sägs från andra sidan. Det hon inte ser och hör, känner hon in med hela kroppen. Hon är starkt intuitiv, tar in dina energier och vet redan svaren när du frågar. Ibland tar hon fram sina Änglaoralkelkort eller sin pendel som förstärkning, men oftast får hon så tydliga budskap att de inte behövs.

Therese letar inte efter borttappade saker eller försvunna djur, och hon pratar inte heller om sjukdom och död.

Rekommendation:
Det här var nog bland det häftigaste jag upplevt. Jag har aldrig fått tydligare budskap. Therese har kontakt med sina guider som i sin tur tar kontakt med mina, och får fram väldigt säkra bevis på att andevärlden existerar. Hon hjälpte mig att förstå ett problem som jag inte anförtror vem som helst. Jag kan varmt rekommendera Spådam Therese.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.