phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Therese - Direktkod 211

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Therese är en mycket säker rådgivare med stark intuition.

Vår Spådam Therese använder sin starka intuition och har stenar, energi och tarot som kompletterande verktyg för att kunna fördjupa och få mer detaljerad information om det hon redan ser och känner. Hennes mediala förmåga är nedärvd i släkten och inom familjen har det varit helt naturligt och ett öppet samtalsämne.

Therese sitter gärna i köket med tända ljus och rökelse när du ringer och hon lägger det keltiska korset, fast med 10 kort på sitt eget speciella sätt. Sedan berättar hon vad hon ser om nutid och framtid. Hon ser hindren på din väg och hon ser även konsekvenser och det färdiga resultatet på din fråga. Hon är inkännande och ser bilder. Som bekräftelse får hon ett lugn i bröstet, rysningar och förnimmelser. Hon använder pendel och även chakrastenar på en länk. Då andligheten är hennes stora intresse så har hon gått en mängd kurser för olika medium för att lära sig mera.

Therese spår inte i sjukdom och död. Hon tar anhörigkontakt om de kommer spontant. Under samtalet går det helt automatiskt healing till dig. Therese spår på svenska.

Rekommendation:
Det här är en spådam som visar stor säkerhet och kunskap. Hon vägleder lugnt och metodiskt och svarar på dina frågor på ett mycket trevligt sätt. Jag frågade om mitt yrke och om mina relationer, och hon hade mycket bra svar!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.