phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spadam/tina2

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår Spådam Tina är ett kanaliserande medium.

När du ringer till Tina har hon redan mediterat och renat sig för att på bästa sätt ta in dina energier. Hon sitter i sitt lilla mysiga rum där hon har tänt rökelse, ljuslyktor och levande ljus. Bredvid sig har hon sina Buddha-statyetter och sina kristaller. Hon använder tarotkort och änglaorakelkort som hjälpmedel och kan även använda pendel. Hon spår i nutid och framtid, och hon coachar dig genom att ge råd och tips i ditt vägval.

Spådam Tina är en naturmänniska som ser träning och hälsa som en viktig del av livet och hon får sin harmoni i parken eller vid havet. Tina är framför allt ett kanaliserande medium och hon får budskapen direkt, för hon är alltid uppkopplad mot Universum. Hon känner in energier och hon tar kontakt med dina nära och kära på andra sidan. Tina är djurkommunikatör på så sätt att hon får budskap från fåglar. Hon vill däremot hänvisa frågor om hästar, katter och hundar till andra på linjen. Med sin långa erfarenhet av arbete som telefonmedium vägleder hon dig säkert i alla frågor. Hon är speciellt duktig på att pricka in tid. Tina spår inte i sjukdom och död.

Hon tar samtal på svenska engelska och norska.

Rekommendation:
När jag ringde till Tina så hade jag stora förväntningar. Jag märkte genast att hon var väldigt säker. Det var som om hon redan kände mig. Jag frågade om min situation vad det gäller arbete och ekonomi, och det hon sa förstärkte min egen känsla för hur jag kommer att ha det. Hon förutspådde mera arbete och högre lön vilket är väldigt positivt!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.