phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Ulrika - Direktkod 123

OBS! Ulrika är sjuk tillsvidare.

Spådam Ulrika

Lyssna på min presentation.

När du ringer till Ulrika får du prata med en sierska som ser människans högsta potential och öde!

Ulrika är en glad, kärleksfull och positiv sierska som har jobbat med människor och personlig vägledning sedan hon själv slutade skolan. Hon är född clairvoyant men började inte medvetet utveckla sin förmåga förrän i 20-årsåldern. Ulrikas speciella förmåga är att hon kan se människors öde och väg i livet.

Ulrika tror att mycket i livet är förutbestämt och att den stora utmaningen ligger i hur vi hanterar de situationer som uppstår. Även om livet inte alltid blir som vi själva önskar så kan Ulrika hjälpa dig att se klarare på vad det är som händer nu och hur man bäst kan hantera det som kommer senare.

Ulrika har förmågan att stärka andra människor i sin egen kraft och kan hjälpa dig att se din egen potential i varje given situation! När man befinner sig i kris kan man vara förblindad av sina känslor, vilket kan leda till att man tappar bort sig själv. Ulrika har förmågan att hjälpa dig hitta tillbaka till ljuset, till livet och till hoppet!

Ulrika arbetar främst med tarotkort som hjälpmedel, utöver kontakten med den egna medialakanalen. Ulrika beskriver kontakten med sin kanal och sina andliga medhjälpare som klar, snabb och öppen och upplever att hon sällan ser saker luddigt eller otydligt, utan istället alltid förmedlar information som är väldigt tydlig, klar och konkret.

Hos Ulrika är alla frågor välkomna och inget ämne är tabu, och hon gör alltid sitt bästa för att försöka besvara alla frågor. Ulrika har bra medhjälpare från andra sidan som aldrig visar henne information som inte kan vara en person till hjälp. När klienterna pratar med Ulrika förbereds de inför och får verktyg att hantera sin situation. Ulrika är också väldigt mån om att alla klienter ska ha fått med sig klara och tydliga budskap innan samtalet avslutas.

Rekommendationer:

Ulrikas vägledning är ovärderlig! Hon är alltid rakt på sak och hon prickar alltid så himla rätt! Hon är verkligen en person att lita på och jag känner alltid att jag får en enorm kick och känner enormt hopp inför framtiden när jag har pratat med henne. Inget i mitt liv har varit sig likt sen jag fick kontakt med Ulrika, det är som att saker hon säger har givit mig en ny syn på livet och får bitarna att falla på plats i mitt liv vilket gör att jag känner mig lugn, trygg och säker på vilket mitt nästa steg ska bli. Det är stor skillnad att prata med Ulrika mot att prata med många andra medium, hos Ulrika får man alltid väldigt tydlig information. Jag är så glad att jag har Ulrika i mitt liv!

Vill du prata med Ulrika? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.