phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Vilda - Direktkod 187

Spådam Vilda

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Vår spådam Vilda är medial sedan barnsben.

Vilda har sin medialitet ständigt med sig. Hon har varit medial i hela sitt liv och ser det som en naturlig del av sig själv. Hon känner in saker och får mycket information från andevärlden. Till viss del kan hon även se saker men oftast får hon raka svar på frågor som ställs. Vilda jobbar helst utan redskap men kan använda pendel, och tar fram korten ibland. Främst har hon kontakt med sin livsguide men får även hjälp av andra guider, samt att hon litar fullt ut på sin intuition. Så när du ringer till Vilda är hon redo. Sekretess är en självklarhet.

Vilda är en varm och glad person som under hela sitt liv arbetat med människor i kris, och hon kan samtala om alla ämnen. Dock spår hon inte i sjukdom och död.Kan dock föreslå olika örter för enklare åkommor.

Spådam Vilda har stor erfarenhet av djur och natur, och hon kommunicerar med djur och känner in hur de mår. Hon kan även hitta försvunna djur på så sätt att hon vet riktningen var de finns, och hon kan beskriva området de befinner sig i. Vilda spår på svenska och engelska. Hon förstår även danska och norska. Svara gärna på frågor via mail också om det känns lättare att be om vägledning på det viset.

Rekommendation:
Vad roligt det var att prata med Vilda! Det var som hon visste allt. Hon kunde beskriva människor i min omgivning och hon kunde berätta massor om min andliga utveckling och vilka vägar jag ska ta. Vilda fick mig berörd och det gick inte att dölja mitt innersta för henne. Det roliga var att hon såg min far som en levande person vid min sida, fast han finns i andevärlden!

Vill du prata med Vilda? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.