phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...



Laddar...

Spådam Zanna - Direktkod 152

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Zanna är en god lyssnare och löser alla uppdrag hon får.

Sanna är en erfaren Spådam, som snabbt kopplar upp när du ringer. Hon tar genast fram sina tarotkort och hjälper dig med svar på dina frågor. Hon älskar att hjälpa människor, och tycker det är roligt att ta sig an uppgiften, vad det än gäller. Hon tycker det är lättare att spå, desto mindre hon vet om dig. Hon har en ren kontakt med andevärlden, och kan även hjälpa dig att få kontakt med anhöriga på andra sidan.

Spådam Zanna har genomgått flera mediumcirklar och även gått utbildning för ett känt engelskt medium, men från början så lärde hon sig själv att tolka tarotkorten. Genom årens lopp har hon blivit väldigt säker på att tolka genom korten, men också medialt, det som kommer till henne.

Spådam Zanna är lugn och trevlig att tala med, och är framför allt en god lyssnare som vägleder dig i alla frågor. Zanna älskar djur och natur och hon hittar djur och saker som har försvunnit.

Rekommendationer:
Zanna måste vara en allvetare! Hon kan beskriva allt så precis, det jag frågade om. Hon är så lugn och balanserad och har så härlig röst, och jag kände mig så trygg med svaren jag fick. Jag kommer att ringa Zanna igen, när jag känner mig orolig över hur allt ska bli!



Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.