phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Nyhetsbrev - Du är inte ensam i jul

”Du är inte ensam i jul”

Jul- och nyårshelgen är för många förknippad med avkoppling och umgänge. Äntligen ska vi få tid att träffa vår partner, vår familj och våra vänner! Men julen kan också innebära stress och förväntningar från omgivningen.

Oavsett vilken situation du har är det lätt att fastna i gamla hjulspår - mönster som du kanske skulle behöva förändra. Men det finns hopp och möjligheter. När vi nu blickar framåt mot ett nytt år kan det vara ett bra tillfälle att stanna upp och fundera över framtiden!

Diana, liksom de andra Spådamerna på Spådam.se känner själv igen att jul och andra högtider startar tankar om var man befinner sig i livet och hur framtiden kommer att se ut. - Julen är en tid för avkoppling ihop med nära och kära. Det är också en tid för eftertanke. Som Spådam får jag många samtal från människor som vill bryta tankemönster och få nya infallsvinklar. Hur just ditt energifält ser ut är viktigt för att få en förståelse för din situation. Genom att analysera en persons energifält kan jag se blockeringar som hindrar den personen från att leva livet fullt ut. Jag blev själv hjälpt genom healing, säger hon.

Diana har egen erfarenhet av att bryta upp och omvärdera en relation och när hon tänker tillbaka är hennes tips att våga be om hjälp eller om att bli spådd. Hon beskriver själv hur hon blev hjälpt via healing.

- Healing är ett verktyg där individen får möjlighet att se sina styrkor och förmågor. Via uppmuntran och självinsikt kan mycket förändras. Jag är alltid uppriktig och rättfram i vad jag ser - och kom ihåg att du är viktigast av allt, avslutar hon.

22 Dec 2015

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.