phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Så blir 2016!

2016 - Scenen är din!

Efter ett turbulent 2015 där vi alla har längtat efter lugnet, möter vi nu ett dynamiskt men ouppklarat 2016. 2016 innebär för de flesta av oss att se över våra strategier och metoder som vi använder oss av för att försöka leva våra liv på bästa sätt. För dem som fortsätter med metoder såsom att ingå dåliga kompromisser för att undvika uppgörelser eller konflikter möter mycket motstånd. Bakom dessa motstånd ligger sanningen som säger att vi enbart bör leva efter det som känns genuint för oss och där vi inte längre tillåts göra avkall på oss själva. Det handlar inte enbart om att tänka om gällande om hur vi lever våra liv, det ligger även en uppgörelse inom det filosofiska, religiösa och spirituella som styr vårt sett att tänka kring den egna existensen i relation till kosmos energi. Här måste vi göra medvetna och sunda val som leder till vårt högsta bästa.

Vid det här laget och efter många tuffa år behöver ingen lära ut om tålamodets sten. Många har svårigheter med sitt tålamod men för er som har lyssnat genom åren och nu står i er inre balans kan se hur det inre reflekterar det yttre. Ringar på vattnet. Inre stabilitet ger yttre stabilitet. Här kan man nu ta tillvara på de erfarenheter vi har vunnit genom årens lopp för att skapa de möjligheter vi gärna vill ha i framtiden. För er som har lyssnat och gjort ert arbete kan nu gå bortom illusionen om tålamodet och förstår att musiken existerar enbart där pauserna finns, där tomrummet existerar. Enbart där kan det gamla skifta plats med det nya. När vi är i vår inre balans vet vi att vi inte kan leva i ständig aktivitet, att vi måste stanna upp då och då för att reflektera. I dessa pauser vilar det vi kallar för tålamod men är en viktig tid för kontemplation och möjlighet till förändring. För er som inte gjort detta arbete ännu är det hög tid! 2016 handlar om att göra medvetna och genuina val och för att kunna ta sådana beslut måste vi stå i inre balans och i medvetande om oss själva. För den som ligger efter med sitt förarbete blir det ett hektiskt år!

2016 är ett år där vi kan förvänta oss en tid av lätthet och där vi vinner många fördelar som för den som gått bortom pessimismen och träder in i energi av optimism och klarsynthet, att våga vara ärlig mot sig själv, nu kan vinna framgång men utan att glömma bort att det är vi själva som lägger ut pusselbitarna i vårt livspussel. För den som lever genuint och ärligt mot sig själv ser framtiden mycket ljus ut! Här kan man bli hjälpt utav att ändra sina vanor och byta ut rutiner för att ges möjlighet att iaktta världen ur ett nytt perspektiv och som i sin tur hjälper oss att träda ut ur boxen.

Året 2016 är ett mycket gynnsamt, blomstrande år. Även om vi behöver skapa utrymme för vila är det ett ytterst dynamiskt år. Vi behöver inte längre gå in i kampen och in i striderna för att skapa det vi vill ha utan har nu möjlighet att nå våra mål och drömmar med lätthet. Upplever du fortsatt motstånd omkring dig under 2016 beror det på att något har sopats under mattan och behöver städas ut för att skapa det utrymme du behöver för att med lätthet blomstra. I den frihet vi nu tilldelas vilar ett egenansvar. Här kan man inte skuldbelägga den yttre världen längre.

En stor förändring under 2016 gäller den ekonomiska tillväxten. Dels på globalt plan men även på individuellt plan. Det är inte enbart tillfälligt utan en stabilitet i finanserna som är här för att stanna - vi går trots allt in i frihetsfrekvensen där allting faktiskt är möjligt eftersom vi nu är fria att tro på det! Vi går in i en tid av tillväxt. Dels på det materiella planet men även när det gäller hälsan och vårt inre, där vi har ett år av välmående att se fram emot.

Under 2015 skruvade vi upp för energin, det vi kallar för “uppstigningen”, vilket har påverkat oss i form av trötthet och utmattning, ger oss nu, 2016, möjlighet att följa med upp och skifta från kontroll till frihet och börja skapa! I denna frihetsfrekvens ligger ett stort eget ansvar. Ett ansvar som handlar om möjligheten att kreativt skapa det vi vill ha - att ta plats på den egna scenen! Vi är inte vana vid att handskas med den här typen av ansvar då vi har lärt oss att lyda överheter och lärt oss att tro på tanken om det omöjliga. Nu vinner vi istället tanken om att allt är möjligt!

Om 2015 var vårt år för att skapa inre balans för att kunna skapa yttre balans, är nu 2016 året där vi ska lära oss att agera i vår nyvunna styrka och utifrån vår fulla kapacitet. Det är under det här året rädslorna vi bär på ska utmanas och vi bör möta våra utmaningar med mod! Med mod att våga inta våra rätta positioner i livet. Först då kan vi skapa det liv vi vill ha. Är du en av dem som bär på hämmande rädsla - se vad den har att lära dig om dig själv och tillåt dig att växa!

2016 är det sista året av en era på 9 år. 2017 bryter vi och träder in i en ny cykel. Detta blir ett tydligt avstamp från den många tusen år långa period vi har levt under kontrollfrekvensen och som varit en period av pessimism och negativitet, där vi lärt oss att motstånd och motgångar hör livet till. Den illusionen bryter vi oss nu loss ifrån och där vi fullt ut träder in i frihetsfrekvensen till sommaren år 2017. Övergångar, transiter av dessa slag sker inte över en natt. Gör det du gärna vill och du kan inte misslyckas!

Inom numerologin och tarot träder vi in i år 9 - eremitens år och står för ren magi! Det du intensivt visualiserar skapar du, bara för att visualisera nästa idé som du förverkligar. År 9 lämnar plats för möjligheten att skapa fantastiska situationer för dig själv men även för andra. Eremitens år är också ett år av introspektion och kontemplation. Det är absolut en lämplig tid för att meditera eller börja med yoga. Här går man inåt för att växa och utvecklas, omvärdera och sortera - vägen mot expansion och för att komma i kontakt med vårt högre jag. Våga vara den just du är! Mod!

År 9 handlar också om fullbordande och att ha möjlighet att skörda frukterna - allt beroende av hur långt du kommit i ditt personliga arbete. Våga gå din egen väg, våga gå utanför ramen och lämna din bekvämlighetszon - det är där mirakel sker! Våga lita på din intuition - den är din inre vägvisare och du kan aldrig gå fel! Välj att umgås med människor som får dig att må bra! Om du har olösta situationer eller relationer i ditt liv, lös dessa så fort du kan! Olösta konflikter får inte hindra det inre sökandet och växandet - notan bör göras upp så att blockeringar kan upplösas. Då kan du leva i ett ständigt flöde!

2016 är i det stora hela ett mycket uppfriskande år, ett år av optimism och framgång. All ansträngning du gör det här året belönas i sinom tid. Året uppträder i lätthet på alla plan. Universum samarbetar med oss som aldrig förr och gör det lätt för oss i vårt arbetsliv, i våra relationer, hälsa och ekonomi. Det enda vi behöver göra är att gå in i det samarbete som universum erbjuder! Haken är just det, att vi fortfarande behöver anstränga oss och kan inte luta oss tillbaka och lita på tur och tillit. Där vi lägger vårt fokus och vår uppmärksamhet är också där vi ser resultaten. Kom ihåg att 2016 också handlar om att samarbeta med andra. Det finns ingen anledning att bära hela ansvaret själv. Skapa nytt och stabilt tillsammans med andra så har du även någon att fira framgång med!

2016 - ett år där scenen är din. Ett år där du kan förvänta dig det oväntade!
Devisen för året 2016: Följ din inre röst!
Råd: Lyssna inte på andra! Risken finns att de vill hålla kvar dig i det gamla.

Med önskan om ett gott nytt år!

Vill du ha mer information om hur just ditt år kommer att se ut? Vänd dig gärna till någon av våra duktiga spådamer via telefon eller via mailsvar på www.spådam.se eller på www.tarot.nu för att få lagt din personliga astrostjärna.

31 Dec 2015

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.