phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Oavsett vilken fråga du har så kan vi hjälpa dig!

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

spadamer-normal.jpg

Gäller din fråga kärlek kan vi hjälpa dig att fatta de bästa besluten! Med hjälp av tarot och coachning kan du äntligen sätta stopp för negativa mönster och hitta rätt i ditt kärleksliv. Vi hjälper dig att skapa meningsfulla relationer och hjälpa dig att förstå hur din partner tänker och känner!

Gäller din fråga arbete och jobb så kan vi hjälpa dig att kartlägga dina möjligheter i arbetslivet, förbättra din ekonomi och frigöra energi som får dig att leva det liv du vill ha!

Vi kan även hjälpa dig att besvara allmänna frågor som rör din livssituation, och vägval du står inför.

Kanske är du själv intresserad av att utveckla dina mediala förmågor? Vi kan lära dig hur du använder din intuition och utnyttjar din egen potential till fullo!

Arbete

Arbete och jobb är en utmaning för många i finanskrisens tider. Men den goda nyheten är att alla svårigheter också medför nya möjligheter! Kriser betyder alltid utveckling, och när en dörr stängs, öppnas en annan. Kanske är det så att du funderar på att flytta, starta eget eller söka ett nytt arbete, och undrar hur detta kommer att påverka din familj och din ekonomi? Oavsett vilken spännande förändring du önskar skapa i ditt liv, så kan vi hjälpa dig med att kartlägga din situation så att du kan fatta de beslut som skapar störst lycka och harmoni för dig själv och dina nära och kära!

Coachning

Coachning kan göra underverk för ibland fastnar vi i negativa mönster i livet som vi inte kan ta oss ur på egen hand. Detta kan yttra sig i form av dålig självkänsla, att vi tänker mycket negativa tankar om oss själva, och att vi också förväntar oss att andra tänker negativa tankar om oss. Men för att kunna förändra våra liv i positiv riktning, och dra till oss positiva händelser, måste vi börja med oss själva. Våra tankar speglar det vi drar till oss i det här livet, så tänker vi negativt, drar vi också till oss negativa händelser. Det viktigaste du kan göra om du känner att du fastnat i en negativ spiral är att ta hjälp av en utomstående för att bryta dessa mönster och ersätta dem med nya sätta att tänka, som hjälper dig skapa de resultat du vill ha! När man har börjat tänka positiva tankar ser man också positiva resultat på mycket kort tid.

Vi kan erbjuda dig coachning som hjälper dig att undanröja hinder och leva livet fullt ut, utan rädsla. Livet är för kort för att inte vara den du är!

Ekonomi

Ekonomi som är i balans ger dig harmoni! I livets ekonomi ingår både kärlek och pengar, och hur rika vi upplever att vi är hänger oftast helt och hållet ihop med hur vi känner oss på insidan. Oftast finner vi att det är våra egna tankar om hur mycket vi är värda och förtjänar, som begränsar hur mycket pengar vi drar till oss. Om vi tänker att vi förtjänar rikedom, så drar vi också till oss rikedom. Om vi däremot går omkring med dåligt självförtroende och bär på känslor av värdelöshet, så kommer vi skapa en ekonomisk situation som speglar vår självbild! Genom att påverka dina tankar om dig själv och din ekonomi kan du skapa rikedom som går långt utöver dina förväntningar! Vi kan hjälpa dig med att identifiera vilka tankar och situationer som hindrar dig från att leva i rikedom, samt frigöra dig från onödiga begränsningar som håller dig och din ekonomi tillbaka!

Kärlek

Kärlek är en oändlig källa till glädje och tillfredsställelse men kan också ge upphov till smärta och tvivel. Vi kan hjälpa dig att undvika de största fallgroparna som kan påverka ditt kärleksliv negativt, samt hitta strategier och lösningar som ökar dina chanser att få det kärleksliv som alla drömmer om! Genom tarot och vägledning skapar du dig större kunskap om hur din situation ser ut, hur din partner tänker och känner för dig, vad du ska göra för att behålla din partner eller fånga den person du vill ha. Alla förändringar börjar med ett första steg, och vi finns här för att lära dig mer om hur du får universums starkaste kraft att verka för dig!

Livet

Livet är ett spännande äventyr. Är du redo för att bli lycklig? Har du kämpat länge nog i motvind och känner att det är dags att sluta kriga och istället börja leva? Idag är första dagen på resten av ditt liv, brukar man säga, och inget tillfälle är bättre än nuet för att börja skapa de förändringar du vill ha! Vi kan hjälpa dig med att planera för framgång när du sätter igång ditt livs förändringar, så att alla steg du tar leder dig rakt mot dina mål. För det är ju bättre att vara förberedd så att man kan undvika fallgroparna, än att bara kasta sig rakt ut! Livet är ett spännande äventyr, se till att du inte missar det!

Sorg

Sorg har många ansikten och är en del av livet. Men sorgen rymmer också viktiga lärdomar som ibland kan vara svåra att ta till sig på egen hand. När sorgen är som svårast kan det vara svårt att se klart och finna meningen med det som sker. Då kan det vara skönt att ta hjälp av en utomstående som kan se din situation ur ett helhetsperspektiv. Vill du veta mer om sorgen har för budskap till dig? Genom medial vägledning hjälper vi dig gärna att återfinna meningen i livets svåraste stunder!

Vägledning

Vägledning är som en karta, men ibland kan det vara svårt att navigera på egen hand… Vill du ha hjälp med att hitta den rätta vägen för dig? Kanske står du inför ett vägval eller behöver fatta ett viktigt beslut som kommer att påverka resten av ditt liv, litet som stort. Då kan det vara skönt att prata med en professionell spådam, som genom medial vägledning och tarot kan hjälpa dig med att se över vilka handlingsalternativ du har, och vilka konsekvenser som olika beslut kan få, så att du kan styra ditt liv precis i den riktning du vill ha det! 

Nyheter

Få hjälp med

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.